Stomp

Defination af Stomp:

Optræden der kombinerer bevægelse, rytme og lyd, idet deltagerne bruger forskellige redskaber og genstande, fx fejekoste, stegepander, skraldespandslåg og håndvaske, som musikinstrumenter samtidig med at de bevæger sig rytmisk.

PULS! - Dans og Trommer

For alle på 10-18 år - vi deler i børne- og teenagehold

PULS er kulturskolens nye tromme & danse hold. Få en energi-indsprøjtning når vi sammen spiller svedige rytmer på trommer og danser lækre trin. Vi tager udgangspunkt i hiphop, Afrobeats og latin rytmer. Holdet indeholder en danse gruppe og en tromme gruppe alt efter hvad der er mest interesse for. I tromme gruppen spiller vi på hånd- og stik trommer, klokker, baljer, papkasser og hvad vi ellers kan finde på. På danse holdet blander vi trin fra Cuba, Afrika, Brasilien og moderne street/Hip hop. Alle kommer til at arbejde med rytmer da det er hvad der gør dette hold helt unikt og super sjovt!

Mathias er trommeslager og har udforsket musik i bl.a østafrika. Han underviser i trommer og percussion på kulturskolen. Eline er sangerinde og underviser i sang, klaver, dans og har Kultur akademiets elever til rytmisk træning og bevægelse. Mathias og Eline er begge uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med SDS (sang dans og spil) som hovedfag. De har bl.a. stor kendskab til latinamerikansk og afrikansk musik, og brænder for at formidle en god musikalsk oplevelse ud til alle!

Varighed 60 min. i 30 uger

Sted Lærer Dag
Kulturskolen Grenaa Eline Engholm og Mathias Lykke Eriksen Mandag eftermiddag/aften
Tilmeld