Voksentilbud - kor og band

Denne kategori indeholder tilbud til de voksne, inden for kor og band. De skal vel også have muligheden for at lære og udvikle sig i den musikalske verden?

Vi har et væld af fag, der med sikkerhed kan ramme, hvad du har lyst til!

Zesong kor Voksentilbud (fra 18 år)

Zesong Koret er et rytmisk kor for blandede stemmer med et overvejende internationalt og nutidigt repertoire. Koret er traditionsrigt, men nye sangere, meget gerne mænd, der synger rent i flerstemmig sammenhæng, er hjertelig velkomne. Vi vil meget gerne være flere i koret. Deltagere skal være åbne for at synge på mange forskellige sprog. Nodelæsning er en fordel, men intet krav. Nye kormedlemmer skal inden de starter komme til en lille stemmeprøve på 5-10 minutter sammen med korlederen.

Varighed 120 min. 22 gange.
Start: tirsdag d. 18 september 2018

 

Sted Lærer Dag
Glesborg Skole Christien v.d. Hoeven Tirsdag kl. 19.00-21.00
Tilmeld

Norddjurskoret

I Norddjurs Koret synger vi flerstemmige arrangementer, hvor vægten er på den rytmiske fornemmelse og frasering. Det kan være mange forskellige rytmiske genrer - lige fra Elvis over danske 80'erne hits til nyere pop/rock ting.

I koret vil der blive langt vægt på engagement og energi.

Nodekendskab en fordel men ingen betingelse. 

Koret vil øve hver 14. dag. Derfor vil betalingen kun falde over 3 rater. Dette betyder at der er 16,5 øvegange til rådighed.

Varighed 120 minutter á 17 gange.

Start: Tirsdag den 11. september 2018

Sted Lærer Dag

Kulturperronen
Auning

Annette Holm Tirsdag kl. 19.00-21.00

Datoer i sæson 2018-2019:
11. september-25.september-9. oktober-23.oktober-13. november-20. november-27. november-4. december (julekoncert i Ørsted Kirke)-8. januar-22. januar-29. januar-19. feb.-5. marts-19. marts-2. april-9. april-23. april-7. maj

Tilmeld

Vil du spille med i et Band (Bands for voksne)

Hvis du vil være med i et af musikskolens bands, skal du kontakte os. Vi samler bands'ene, så musikerne matcher hinanden.

Du behøver på ingen måde være rutineret musiker, bare lysten og viljen er til stede. Repertoiret bestemmer I selv sammen med underviseren, og det kan være en blanding af funk, rock, pop, afro, latin, singer songwriter, eller...

Du kan spille på guitar, keyboard, bas, trommer, blæs, percussion eller synge.

Holdstørrelse 6 personer.

Varighed 60 min á 30 gange.

Kontakt os, så vi kan forsøge at hjælpe med at sammensætte bandet.

Sted Lærer Dag
Auning Nicolai Huse Jacobsen Mandag eller onsdag
Grenaa Nicolai Huse Jacobsen Torsdag
Tilmeld